top of page

Hyvinvointivalmennus

Valmenna kehoa ja mieltä

Hyvinvointivalmennus

Ihmisen ikääntyessä fyysinen toimintakyky heikkenee. Se johtuu biologisesta vanhenemisesta sekä ihmisen sopeutumisesta matalampaan toimintatasoon. Muutokset ovat väistämättömiä, joskin yksilöllisiä. Motoriikka heikenee, ketteryys vähenee ja liikenopeus, koordinaatio sekä tasapaino huonontuvat. Ne vaikuttavat suoraan päivittäisissä askareissa selviämiseen. Merkittävin yksittäinen tekijä, joka heikentää arjessa selviämistä, on voimatason putoaminen. Fyysisen toimintakyvyn heikkeneminen lisää myös sairauksien riskiä. Mutta sinulla itselläsi on mahdollisuus hidastaa ikääntymisen aiheuttamia muutoksia merkittävästi ja luoda itsellesi terveitä energisiä elinvuosia.

Mitä hyötyä valmennuksesta sinulle on?

Liikkumalla ja syömällä oikein sekä huolehtimalla riittävästä levosta:

- pysyt terveenä ja keho toimii, eikä tarvitse syödä lääkkeitä
- sinulla on parempi immuniteetti sairauksia vastaan
- saat edellytykset hyvään verenpaineeseen ja verensokerin tasapainoon
- painosi pysyy hallinnassa
- nukut paremmin
- luustosi pysyy vahvana
- ennaltaehkäiset nivelpitojesi kulumista
- ylläpidät kognitiivista muistiasi
- ylläpidät koordinaatiokykyäsi
- hallitset paremmin stressitasojasi

Hyvinvointivalmennuksemme tavoite on auttaa sinua voimaan paremmin sekä kerryttää sinulle mahdollisimman monia terveitä elinvuosia. Räätälöidyillä yksilöllisillä ohjeillamme hidastat ikääntymisen biologisia vaikutuksia.

Qi Gong - hyvinvointia keholle ja mielelle

Qi Gong on vanha kiinalainen oppi, jossa hengityksen avulla avataan ja vahvistetaan kehoa sekä edistetään terveyttä ja hyvinvointia. Qi Gong on erittäin tehokasta kehonhuoltoa, joka auttaa pitämään ryhdin hyvänä ja verenkierron kunnossa. Samalla se tukee nivelten ja nikamien toimivuutta ja hyvinvointia, joka edesauttaa lihaskunnon ylläpitämisessä sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Qi Gongissa yhdistyy mieli, fyysisyys ja hengitys. Monien tutkimusten mukaan se auttaa rentoutumaan, parantantaa suorituskykyä ja luo hyvinvointia kaikenikäisille:

- stressi vähenee
- unen laatu paranee
- energiataso nousee
- tunteet tasapainottuvat
- kehosta poistuu myrkkyjä
- parantaa läsnäoloa nykyhetkessä
- ehkäisee niveliin liittyviä vaurioita
- nopeuttaa yleisesti paranemisprosessia
- helpottaa migreeniä ja päänsärkyä
- auttaa ruonsulatusta

bottom of page